Behandeling en inloopspreekuur

Volwassen intake
€ 99,50  (60 minuten)
Vervolg consult volwassenen
€ 80,00  (45 minuten)

Voor een intake consult bij volwassenen wordt altijd 1 uur gereserveerd. De intake-lijst krijgt u via de mail toegestuurd, nadat u deze heeft ingevuld wordt hij via een beveiligde server aan uw dossier toegevoegd.

Privacy

Lees voor het maken van een afspraak de privacy pagina door, door het maken van een afspraak gaat u akkoord met de registratie van uw persoonsgegevens en aanvullende informatie die belangrijk is voor het consult.

Wanneer u liever het intake formulier over de post krijgt thuisgestuurd, of hem liever zelf wil uitprinten dan kan dat ook. Voor baby's en kinderen tot en met 8 jaar kunt u de kinderintake lijst gebruiken, deze behandelingen duren tussen de 30 en 45 minuten.

Wilt u meer weten over osteopathie en zelf eerst beoordelen of osteopathie verlichting kan geven voor uw klachten, dan kunt u een afspraak maken op het inloopspreekuur. Hier zijn geen kosten aan verbonden maar een reservering is wel noodzakelijk. Het gesprek is geheel vrijblijvend en duurt een kwartier tot een half uur.

Intake formulieren