Onze manier van samenwerken

Samen geven wij een unieke vorm van lichaamsgerichte traumatherapie, we zijn beide aanwezig bij de intake en maken met jou een persoonlijk plan. Als therapeuten werken we ook intensief samen bij brainforest.nu waar we psychedelica geassisteerde traumatherapie geven. We vullen elkaar aan en bieden op deze wijze breed scala aan onder 1 dak.

In onze praktijk combineren we de volgende therapeutische interventies:

 • Spieren, gewricht en bindweefsel technieken uit de osteopathie (spiertechnieken,massage, minimale impact manipulaties. mobilisaties)
 • Ademhalingstechnieken uit de yoga leer ( verbonden ademhalen ) en de houdingen
 • Meditatie / Mindfulness
 • Voeding/ levensstijl suppletie (klinische psycho neuro-immunologie / evolutionaire geneeskunde)
 • Hypnotherapie / coaching

  De therapie is bij chronische klachten altijd een combinatie, omdat de oorzaak nooit in 1 systeem zit

  Voor wie is dit geschikt?

  Of je nu bent gevallen van de trap, of dat je een onveilige jeugd hebt gehad, of dat je last hebt van terugkerende chronische gezondheidsklachten ze hebben impact op je lichaam.

  Wanneer een stresssituatie geen resolutie kent (er komt geen oplossing) dan gaat ons zenuwstelsel ontregelen en gaat acute stress over in chronische stress. Die verandering vinden plaats op psychisch, neurologisch en immunologisch gebied, ze veranderen geleidelijk je lichaam (fysiologie). Hoe langer het onopgeloste probleem duurt hoe langer de klachten de tijd hebben om op te bouwen, dit zie je terug in het fysieke lichaam (anatomie) als lichaamsspanning, uitputting, houdingsveranderingen, pijn, vermoeidheid / verzuring etc.

  Vraagt u zich af of deze therapie iets voor u is, maak een afspraak via de digitale agenda, weet u het nog niet zeker bel om een plek te reserveren voor het gratis inloopspreekuur. De gemiddelde behandelfrequentie ligt rond de drie weken, wanneer vaker nodig is of je wilt vaker komen dan is dat allemaal bespreekbaar.

  Kledingvoorschrift: Voor geen enkele therapie die wordt gegeven binnen de praktijk hoeft u zich te ontkleden, soepele kleding is een pre.