Osteopathie en (top)sport

Goed voornemen voor het jaar 2014: “meer osteopathie en meer sport”.

Januari begon mooi met de gelegenheid om deze samen te combineren. Door een gelukje mocht ik voor de laatste uitgave van de business editie van Ado Den Haag een stukje vullen over de relaltie tussen osteopathie en (top) sport.

kranten artikel door Robert de Vos

Echt veel kan je natuurlijk niet kwijt op een halve pagina, maar voor meer informatie over osteopathie en sport kijk eens naar deze link, website osteopathie en sport van Adinda Helsen – Ligthart, osteopaat D.O., MRO.
Voor wat betreft voetbal is er een duidelijke toename in het aantal osteopaten dat samenwerkt met (top)clubs.
theosteopath.net/sports-injuries/football-injuries.

Stel ik gelijk maar even de vraag hier aan collega’s : “welke vervolg opleiding osteopathie en sport heb je gevolgd en was je hier enthosiast over?”

2 reacties op “Osteopathie en (top)sport

  1. Ik moet zeggen dat ik na 2 behandeling van een osteopaat af was van een zeer langdurige en hardnekkige knie blessure.
    Sindsdien gaat het hardlopen een stuk makkelijker

  2. Ik ben onder behandeling geweest bij robert en ik was na 1 behandeling af van mijn knie pijn. Ik kan me voorstelen dat wanneer je op top niveau speelt je zo snel mogelijk weer op de been wil zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

go to top